Nieuwsbrief

 

Breng je klanten snel op de hoogte
van de nieuwste ontwikkelingen van je business.

Nieuws

Je bezoekers kan je op diverse manieren op de hoogte brengen van nieuws. Een daarvan is door middel van een nieuwsbrief per e-mail. De meeste programma’s kun je koppelen aan je website, zodat jouw bezoekers zich onder andere makkelijk kunnen inschrijven. Bij de meeste nieuwsbrief programma’s kun je de boel naar je eigen smaak inrichten. Sommige programma’s zijn gratis, tot een bepaalde mate en andere programma’s zijn betaald. Hulp nodig met het opzetten van de nieuwsbrief?

Voordelen van een nieuwsbrief:

  • Eigen huisstijl
  • Geautomatiseerd in/uitschrijven
  • Integratie met je website en social media
  • Segmenten beheer

Wat kan ik verwachten?

Ik help je met het uitzoeken van het gewenste mailprogramma. Ik kan je ook helpen met het opzetten van je account, de juiste instellingen, huisstijl doorvoeren, integratie regelen met je website en social media. Na het opzetten kan ik helpen met de lay-out van de nieuwsbrief en alles daarom heen. Zoals het bijhouden van de mailadressen (geldig of niet), segmentenbeheer en analyse van de nieuwsbrieven.

Voorbeelden van nieuwsbrief design:

Nieuwsbrief

 

Breng je klanten snel op de hoogte
van de nieuwste ontwikkelingen van je business.

Nieuws

Je bezoekers kan je op diverse manieren op de hoogte brengen van nieuws. Een daarvan is door middel van een nieuwsbrief per e-mail.

De meeste programma’s kun je koppelen aan je website, zodat jouw bezoekers zich onder andere makkelijk kunnen inschrijven. Ook is het mogelijk om jouw eigen huisstijl te gebruiken.

Sommige programma’s zijn gratis, tot een bepaalde mate en andere programma’s zijn betaald. Hulp nodig met het opzetten van de nieuwsbrief?

Voordelen
van een nieuwsbrief:

Eigen huisstijl

Geautomatiseerd in/uitschrijven

Integratie met website en social media

Segmenten beheer

Wat kan ik verwachten?

Ik help je met het uitzoeken van het gewenste mailprogramma. Daarbij kan ik je ook helpen met het opzetten van je account, de juiste instellingen, huisstijl doorvoeren, integratie regelen met je website en social media.

Na het opzetten kan ik helpen met de lay-out van de nieuwsbrief en alles daarom heen. Zoals het bijhouden van de mailadressen (geldig of niet), segmentenbeheer en analyse van de nieuwsbrieven.

Voorbeelden van nieuwsbrief design: