[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wat is een IPP?

IPP* staat voor Internet Project Plan. Aan de hand van een internet project plan kan je tot in het kleinste detail beschrijven wat je graag wil voor je (nieuwe of al bestaande) website. Aan de hand van een handige vragenlijst, die je invult, breng ik in kaart wat de visie en missie is van jouw bedrijf. Wat het doel van de website of webshop is en brengen wij de doelgroep in kaart.

Daarbij wordt er in een internet project plan uitgebreid gekeken naar de look and feel, de inhoud en de interactie. Wil je dat mensen een formulier kunnen invullen op de site? Of wil je dat ze gelijk met je in gesprek gaan, d.m.v. een chat.

Waarom een IPP?

Met een internet project plan, krijg je een duidelijk overzicht van wat je graag wil met je website of webshop. In een handig overzicht kan je zo teruglezen wat jouw doel is, daarbij wordt er ook een google trends zoekwoorden in opgenomen. Handig voor als je wil gaan adverteren op bijvoorbeeld Facebook of Google Adwords.

Concullega’s

Naast dat je jouw eigen wensen en vooral die van je bezoeker (zij moeten uiteindelijk wegwijs worden op je website) op een rij hebt. Kijk je ook naar je concullega’s (concurrenten/collega’s), wat doen zij beter, wat laten zij zien, wat kan jij verbeteren? Ook dit alles wordt in een handig overzicht geplaatst.

Het plan is geschreven en dan?

Nadat het internet project plan is geschreven, kun je verder door middel van een planner en het geven van een deadline. Samen zullen wij dan intensief samenwerken en ervoor zorgen dat jij een mooie (nieuwe) knallende website en of webshop hebt!

Laten we aan de slag gaan! Vraag dan nu een offerte aan of stuur mij een mail voor meer informatie.

* IPP komt uit het boek; webdesign van concept tot realisatie, geschreven door Hedwyg van Groenendaal

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator sep_color=”color-120318″][/vc_column][/vc_row]